Trender, nyheter och inspiration inom inredning och design

torsdag 24 juni 2010

FLADDERMUSFÅTÖLJ

Senaste numret av tidningen RUM har snygga fladdermusfåtöljer i cognacsfärgat skinn på framsidan. Sådana fåtöljer finns bl a på Posh Living. Sköna och retrosnygga!



onsdag 23 juni 2010

GALNA RÄNDER

Jag brukar ju inte visa alltför färgglada bilder men den här gillar jag! Glad färg och härliga motiv på väggen. Jag tycker också att det är en himla bra idé att platsbygga en soffa vid matbordet. Både bekvämt och spar plats. Gillar också samlingen av små vaser med vita blommor på bordet och den galna lampan.

Bild: Boligmagasinet

onsdag 16 juni 2010

SVANEN

En av mina favoritbutiker är Modernity, fylld med skandinavisk design - möbler, belysning, glas och keramik. Hög kvalitet, trevligt bemötande och kunnande. Jag önskar mig en Svan. Den här i ljusgrå klädsel vore inte så dum.





måndag 14 juni 2010

LÄGENHETSINSPIRATION

Fina inspirationsbilder från Bjurfors. Gillar: 1. Tulipstolarna. 2. Pioner - härligt att det är säsong nu. 3. De mysiga sofforna. 4. Tavlorna och guldspegeln i fin mix. 5. Sovrummet med överkast i guld och draperiet på väggen. 6. Den lila fondväggen i hallen matchat med byrån och tavlan. Fint!




lördag 12 juni 2010

MONTANA

Nu börjar det fyllas på med möbler i projektet. Idag ska jag ut och kika på förvaringssystem från Montana. De har ju tusen olika system med blanka luckor i massor av färger. Jag är på jakt efter en låg vägghängd, dold förvaring längs en långvägg. Och vitt blir det nog. Jag skall också se om det går att få till ett snyggt sideboard till matsalen. Återkommer med resultatet!

SORETERA MERA

Måste tipsa om Mujis fina förvaringsboxar i akryl. Perfekta att sortera allt i badrumsskåpet i. Jag har köpt dessa två och fyllt med smink, penslar, småburkar och annat! Hög kvalitet, prisvärt och finns hur mycket som helst att välja på. Finns bl a på vissa Åhléns.



torsdag 3 juni 2010

KVISTAR

Jag har en svaghet för kvistar av glasvaser. Enkelt och inte så kostsamt!


onsdag 2 juni 2010

tisdag 1 juni 2010

ISTÄLLET FÖR OLIVTRÄD

Olivträd att otroligt fint både inne och ute - dock ganska dyra och inte helt lättskötta... I senaste Hus&Hem tipsas om att istället prova Silverpäron eller Silverpil som skall vara något enklare. Värt att prova!