Trender, nyheter och inspiration inom inredning och design

måndag 31 maj 2010

CREA DIEM

Therese Sennerholt har släppt några nya motiv som blir himla snygga att rama in och inte så dumma att slänga en blick på innan man går ut genom dörren på morgonen.....


EAMES

Snyggt lite lantligt kök med outtröttliga Eamesstolar till ett rustikt bord och framförallt en matta som gör hela rummet. Sliten antik matta som färgats in i riktigt skogsgrönt. Gillar skarpt!



onsdag 5 maj 2010

B&B ITALIA

Om några veckor kommer äntligen soffan och dagbädden som vi beställt till projektet. Skall bli riktigt kul att färdigställa vardagsrummet och jag är så nyfiken på att få se möblerna på plats. Det blev alltså italienska soffan Charles från B&B Italia som kommer att pryda rummet tillsammans med Ägget. Fantastiskt snygga möbler!



måndag 3 maj 2010

OLIVTRÄD

Vacker balkong med Olivträd, Magnolia och Myrten i strama betongkrukor. Fint!

Bild: Alvhem



söndag 2 maj 2010

LAMPOR

Nu har jag varit i huset och kikat på alla fina saker som börjar trilla in. Något som verkligen valts med omsorg är belysningen och jag måste visa några av de otroligt snygga lamporna.

Över matbordet i matsalen kommer två Copper Shade av Tom Dixon att hänga. De känns lyxiga, eleganta och coola på samma gång. Gillar verkligen att allt kommer att speglas i dem.


På varsinn sida om ytterdörren finns två mindre och mycket fina fönster. I dem står nu Kartells Cindy i orange. De är så fina och en riktig färgklick att jag önskar mig en själv.



I vardagsrummet kommer den otroligt snygga Floslampan Taraxacum att hänga. Den ligger än så länge i nedpackad i fyra olika kartonger. Bland annat skall 60 glödlampor monteras...

Här ser ni den på en bild från Kvik - förövrigt snyggt, snyggt kök!



Fatboy lampan Edison the grand blir så cool vid poolen.